♥ smart listens to the head, stupid listens to the heart.

what to do, what to do? man har så många val i livet att göra, man har så mycket att göra. Medans man inte ska ha bråttom att göra allting. Så varför vänta? Varför vänta med att leva sitt liv. Du kan dö imorgon. Du kan dö vilken sekund som helst. Man ska ta vara på tiden man har. Göra något värdefullt av varenda sekund. Gör dina misstag, det spelar ingen roll, du lär dig ändå av dom. När livet är påväg att ta slut det är då du inser vad du kunde ha gjort mer för att leva det till fullo. Så det är väl bara att börja nu. Så låter mitt hjärta. Medans hjärnan säger. Var smart, sköt skolan. Få dig en bra framtid, var mogen och väx upp. Gör rätt val i livet. Hamna inte på botten. Var professionell. Asså typ såna saker. Jag orkar inte. Pallar lätt inte tänka.

Livet är vad fan det nu är, tack för mig skriver sen.


♥ if you only could see, you're heart belongs to me

heii, det var ju ett tag sen jag bloggade och jag skulle ju bättra mig men det gick inte såå bra :) Hehe men ska försöka nu på höstlovet. För jag ska ändå ta det lugnt nu på höstlovet. För en gångs skull ... :) Så man borde ju kunna uppdatera mer ;) Fast idag har jag inte gjort så mycket? Har städat rummet, hamsterburen, satt upp 2 hyllor och gjorde iordning i hela rummet :) Så det är mycket fräschare nu och mysigare. Har tänt massa ljus överallt oxå :) Haha mysfaktor 10 nu va ;)

Så jag tittar på How I Met Your Mother här i ensamheten :) och funderar på vad jag ska göra ... hihi :)
Jag funderar också på att ha små frågor som jag ställer, som de finns två alternativ på.
För det kom upp en fråga igår av min bror. Så vi satt och prata om det ett tag. Den löd typ såhär att, ifall det var skönare att ligga med någon eller att bara sova med en person och vakna med den på morgonen?

Asså på sätt och vis har man ju sina behov, då är det ju ändå skönt att ligga med någon. Men det är fan mer värt att vakna upp bredvid någon på morgonen som man är tycker om? Haha det låter säkert fett såhär "tjej-romantiskt". Men seriöst, jag känner så iaf. Palla ligga med ngn, sen drar människan än att man vaknar bredvid någon och ligger o myser hela morgonen? :) Vad tycker ni?



♥ intressant...

fick en lite intressant idé idag i skolan, haha eller jag&babba pratade lite om det bara. Fett kul och ha en skvaller-blogg :) fast man ska ju inte vara anonym även fast det är kul. För det är ju alltid någon "horunge" som ska hacka typ de eller anmäla. Vafan ha lite humor människor! klart jag hade småflippat om ngn skrivit rykten om mig men de är ju fortf kul. Vafan läs, skratta, glöm bort. och gör om de haha :D Men seriöst, det är ju bara att skriva: Madeleine fucking Hyvärinen - Skvallerblogg. Stå för det liksom. För om det är folk som skickar in information till mig så är det ju anonymt eller på vissa sätt hemligt och då är det ju inte jag som snackar skit :) right? Haha asså kuuul ju :) en briljant idé tycker jag :)
haha gossipgirl nästa eller ? ;)))


♥ ljug inte för dom du älskar.

skit längesen jag bloggade :) Dags att börja göra det igen. Har ju så mycket fritid ;) Och förresten, Angelicka la ju inte in världens finaste bild på mig innan heller haha.
Nej men jag sitter här i mörkret i min brors rum. För att någon jävla propp har gått och jag o Sebbe är så oskillade att vi inte vet vad vi ska göra för att fixa det hihi.
Har haft en rätt rastlös dag idag. Har småtjafsat lite. Tråkigt. Har förberett mig för ett prov. Tråkigt. Har träffat Angelicka. NAAAAJS :D Haha :) nejmen jag sakna henne faktiskt litegrann... den där skolkaren var inte i skolan idag ... Hihi sen träffade jag min teddybjörn idag också :) Fick min mobil-laddare tillbaka :) Hade saknat den och honom såklart ;) Men nu är jag rätt så hyper för att jag försökte fixa propparna och leta efter dom och trycker in fingrarna där det är ström och tror ni inte att jag får fetaste stöten eller? Hahahaha började asgarva och sprang upp, så skriker min syster: MADELEINE DU KOMMER DÖÖÖÖÖÖ !!! Haha snacka om att vara orolig :)
Fett söt ju :)
tänkte införa något litet här i bloggen va :) lite självklara saker eller saker som jag bara tänker på :) Man ska ju vara en bra människa och jag ska försöka bli en bättre människa va och lära mig saker i livet. You know så det rullar på bra ;)  Så dagens blir väl som det står i rubriken : ljug inte för dom du älskar. De tappar respekten för dig. du tjänar ingenting på det, du förlorar bara människor som faktiskt bryr sig om dig och vill dig något bra. Så tänk på det hörni ;)))
Jag ska nu faktiskt styra upp mitt liv lite, ska fokusera mycket på läxor och sånt till att börja med :) Sen tar vi en sak i taget :) och sen , - älskling tycker att du ska göra samma sak, vi skulle må så mycket bättre av det och säg inte att du inte lever. Se till och börja leva då och gör allt till det bättre, älskar dig! ♥




GRATTIIIS !!!!!!

GRATTIS GUMMAN PÅ 15: ÅRS DAGEN !
HOPPAS DU FÅR DEN BÄSTA DAGEN EVER !
ME LOVE U FOREVER !!!!! :D:D:D:D:D




♥ retard

då är man efterbliven och fyller 15 om 20 min typ då :) är man lite retarded och fyller år i oktober, då är man väl det :D men nu ska jag fortsätta skratta med filip och angelicka hihi :) Pussaarrwwwww, mina sista minuter som "fjortizz!"


sjuk :(

Typiskt mig att bli sjuk när man just inte vill det, när man har fett mycket plugg till skolan och typ 100 prov, det var ju mysigt... fast näääe !!! F'**n vad jag är irri. Vill inte vara sjuk. Jag har fett svårt att andras, feber och typ ont i hela kroppen och fett seg.

Hoppas jag blir bättre för imorgon måste jag till skolan. Måste hämta böcker och skit. Fett jobbigt.
Men idag ska jag nog bara sitta hemma och chilla. Ta det lungt och dricka varmt. För jag vill inte fortsätta må såhär.

Ska nog knarka ipren eller nått. Myyyys också.

Men ska ta en lång dusch nu pusshej. Jag hör av mig senare ! 



         

 


♥ the sky is the limit

nu har man huvudvärk som vanligt dårå, herregud :/ vaknade för kanske 2 timmar sen, har duschat och sedan städat, fyfan vad skönt de va att få det gjort :) MEN ... jag har det jobbigaste kvar, plugg.
30 frågor i kemi, 15 frågor i SO, 1½ bilduppgift, Shakespeare uppgifter i Engelska, 12 matematik uppgifter. MEN GUD VAD KUL! Bilden är de svåraste och det måste måste måste jag ha klart tills imorrn, hihi, ska fråga Wanka om hjälp =) Men ändå, sjukt stressigt och jag vill ingenting annat än att sova just nu, men aa ... KUL.

Fyller år på tisdag :) Om två dagar, hihi. Vet inte varför jag är så taggad, är bara glad för det är MIN dag då =D
om man inkluderar mig så vet jag 5 personer som fyller år i rad, haha lite kul faktiskt :) 16/10 - 20/10 :)

men nu ska jag leka duktig och göra mina läxor, heippa


♥ heeeeeeeeelt dööööd

hahaha sitter här helt död, vette fan vad jag sysslar med egentligen, ringde angelicka nyss och hon skulle sova, så man ba jahaja ... kuuuuuuuuuuuul, hahahaha, vi chillade hemma hos mig ett tag det var naajs ;D men nu gåre inte så bra för mig att vara sysselsatt så jag ska nog sova, har ändå tråååkigt! ringde en kompis som fyller år idag, först av alla vid 00:00, skills. Haha egentligen bara av en slump men de är ju skitisamma, haha, men nu orkar jag seriööööst inte, godnatt!


grattis Fabian din jävla kotte :) ♥


Önskar att jag kunde vara plåstret på alla dina sår,
men det är svårt att läka såren som kommer inifrån.

Jag kollar in i mammas ögon och ser en massa lidande,
från en riktig kvinna, en äkta mor och en sann krigare.

Vill bara torka bort alla hennes tårar hon fäller,
men det är svårt för att man sj måste kämpa så hårt.

Kämpa med det man vet att man aldrig kommer klara av,
det här jävla livet man har kommer inte länge finnas kvar.



I love u !


NU FÅR DU TA OCH KAMMA DIG !

Asså min bror är ju bara så jobbig. Han måste alltid komentera allt på min Fb.
Det börjar bli ganska störande, titta på det här t.ex. ...



Lördaaagh

Nice nice nu är det lördag och jags er fram emot kvällen som kommer. Jag har ingen aning om vad som kommer hända ikväll men det blir väl utgång och sen hittar jag väl på nått.
Sen vill jag bara säga Grattis till en god vän som fyller 19 idag. Grattis för typ 7 gången haha.

Snart så ska jag börja fixa mig och städa mitt rum, jag lagade nyss tacos. Det blev as gott. Men jag börjar tröttna på det, Jag åt den förrförra helgen och förra helgen och igår och idag. Det är inte så nice men det gick iaf att äta.

Men nu ska jag hoppa in i duschen, men vi hörs senare ! xoxo ♥





Här är en låt som jag dunkat hela morgonen :P


hemma nu :)

Hej hej på er alla !
Sitter nu hemma och kom precis in. Ska snart ut igen men jag vet inte när, kan typ inte skriva nu men iaf, sitter här med madde och Vili. Vili = min hund. Han är så jävla gullig. Men jag vet inte vad vi ska göra nu men iaf vi hörs senare !

xoxo hörs senare ! <3




Haha fett gammal bild, var bara tvungen att lägga in den :P


♥ rubriklös

kom nyss hem till Angelicka från skolan :) Orkade inte riktigt gå hem så jag kom hit och tänkte rädda hennes liv lite ... Haha den där lilla skolkaren har varit hemma från skolan idag, medans jag har krigat i skolan, har haft skitdryga lektioner idag, fast lekte ju bort dom lite men ... aa, hihi. Sen pratade vi om gymnasieval på en lektion. Vet inte vad jag ska välja för gymnasium, det låter ju som om jag ska välja yrke för resten av livet eller något nu och det tycker jag är alldeles för tidigt ... Tror jag ska välja sam typ.. Men skitsamma :) Har ända till februari på mig att välja =D Så det är tid kvar men vill ju vara förberedd :)

På engelska lektionen insåg jag att ... Cooking Mama är ett spel som man lätt tar slut batterier på haha, jag har rätt dåligt batteri på min iPhone men det där var fan värt det, haha det är skitkul och min vän Candia kunde också roa sig med det ^^

Men nu ska ja välja kläder åt Angelicka innan hon får damp :) pusshej, skriver senare! För hon ska fixa sig sen ska vi hem till mig och gå ut med min hund sen skriver jag nog ;D


♥ MAAT

Haha det var skitäcklig mat i skolan, någon gul soppa, MUMS! Så jag är  hemma nu och ska göra egen mat, lite stressigt med tanke på att jag börjar om 25 min! Haha men jag hinner ;)

Gjorde klart min väska idag på slöjden,



här modellar Ida med min väska haha Det står " I really (don't) need a Chanel bag, egentligen står det inte chanel, men gjorde märket själv så jag inte behövde skriva det men det vart snyggt :) I think, men nu ska jag ner och göra min mat och springa tillbaka till skolan! Skriver sen, puss !


♥ hatar rubriker så innerligt

Nu har jag varit hemma ett tag, ätit, gått ut med hunden, samma sak som varje dag nästan :)
Fast idag har jag varit lite mer inne i iPhonen så jag har inte varit så koncentrerad på lektionerna med det är luuugnt :)
Fick mitt omdöme i Engelska idag och fyfan vad jag blev glad :) fick bra på EXAKT allt, det enda jag behöver jobba upp är flytet i själv språket så jag får ett mycket större ordförråd och lär mig mer uttryck, fan vad skönt det var att se att jag var påväg uppåt :) Så det är väl dags att fortsätta läsa Twilight på engelska igen då :) Haha föreslog lästimme på engelskan, om hon tar in det så lär hela klassen slå mig för att jag föreslog det men ja ... tänker ju bara på allas bästa :D Haha stackars dom :)

Idag händer väl inte så mycket, ska ut en sväng med Jessicueeh sen antagligen hem till Angelicka och lämna kläder hemma hos henne ... Sen får vi väl hoppas för mitt eget bästa att jag sätter mig ner och pluggar ... Har sjukt mycket att göra (a) Men det lööööser sig ;D

jag skriver mer senare, nu ska jag ta en lång dusch och göra mig iordning






pallar lätt inte läget

Tjena var i skolan idag, först strässade jag som faan till första lektionen sen så hade jag musik uppgifter jag var tvungen att göra 10 min innan lektionen börja, fast jag han som tur va. Efter det kulle jag ha teknik prov som jag inte gick på. Jag hade ändå inte tränat nått jag jag fick typ reda på att jag hade prov för några dar sen så det var ju kul fast nääe !!

Nu är man fett trött och tjockt irri. Men blir nog gladare snart efter att jag ätit nått. Jusu nu är jag fett hungrig och kom precis ur duschen så ska äta och ska börja fixa mig sen. Efter det blir det utgång.

Puss på er era söta chokladpraliner !






♥ hem ljuva hem?

kom hem för ett tag sen, satt med några nötter och bara... tråkade helt enkelt och gick igenom massa Apps. Har äntligen fått min jäkla mobil. Det enda jag är irriterad över ... Det är att jag inte kan fixa iTunes konto som är länkat till ett kreditkort så att jag kan köpa massa apps. Det suger get-balle och jag vet inte hur man lägger in skiten gratis heller för jag är efterbliven på hög nivå just nu. Har ont i huvudet och har mycket läxor att göra. Ett hemprov i SO/historia på 40 frågor samt ett självporträtt som jag ska rita ... Visst fungerade inlägget innan jättebra? :) Positiv och glad! Så nu gör vi såhära, på det positiva sättet, jag går och byter om, hämtar mat, borstar mina tänder, lägger mig i sängen, smsar lite, skiter fullständigt i mina läxor, sover ut så mycket som möjligt och sedan gör jag allt imorgon? Jättebra va :)

Måste ju bara säga en sorglig sak också. Min picka åker imorgon till Bosniaaa och jag är utan henne i lite mer än en vecka, säg mig då ... Hur I Helve(T)e ska jag överleva? Nej jag vet inte heller. Haha :)



det där är min KATT dååårå ;D
Haha bebo asså :)

Men nu ska jag göra som jag skrev ovanstående. Kortfattat så ska jag helt enkelt sova snart :) Godnatt på er, era söta jävlar :)



Trött :O

Hej hej !
Är ganska trött efter en as tråkig skoldag. Det har vart ganska mycket drama idag.
Sen när jag kommer hem blir jag chokad är ett oväntat samtal. Allt har varit ganska knas. Men
ändå orkar jag inte bry mig, har mitt eget liv att ta hand om och bara det är inte jobbigt. Men iaf, som sagt så vill
jag göra nått kul idag. Jag orkar seriöst inte sitta hemma och deppa.

Vill bara säga, att jag bryr mig fast jag inte gör det. Har fått tänka ett bra tag nu och nu inser jag verkligen vad som har hänt. Men det är ens eget liv och eget väl vad man gör. Det kan inte jag hindra. Det kommer sitta i min skalle ett bra tag men jag säger bara att jag stöttar dig om vad som än händer och jag bryr mig seriöst inte vad du ska välja att göra. Jag blir inte sårad eller så. För det som har hänt var för länge sen och jag försöker att glömma alla minnen som vi har delat. Men ingenting kan hindra att det blir ni, det är lungt.

Låt mig bara tänka ett tag för jag har nog fortfarande inte tagit in allt men Jag vill bara säga
att jag älskar dig min bästavän - syster - barndomsvän och allt du är och var och för allt du kommer att bli.
Tack för att du finns och tack för att du sa det till mig. Jag vill verkligen inte börja bråka med dig om
det här. Men jag stötter dig alltid som sagt och finns alltid på din sida Nikol Edvarin! Me love u long time ;)


Haha driv-bild jag vet men var tvungen att lägga ut den eftersom
den var fett skön ju.




♥ i got the magic in me

Nu har man varit hemma dårå ett tag efter en jävligt störande skoldag. Jag kom inte in på min idrott så jag har varit rätt så sne efter det. Sen fick jag reda på massa saker som gjorde hela min dag till en komedifilm haha så nu ska vi bara hitta på något kul så jag kan fortsätta :)
Har funderat på en sak, är det så svårt för en så negativ person som mig att vara mer positiv? I typ fredags och lördags var jag typ överlycklig :) Men humöret vände fort i söndags och igår. Idag är jag mer glad. Klart man kan ha humörsvängningar och ifall något dåligt händer ska man ju inte vara speciellt glad men har funderat varför jag inte kan vara lika positiv som andra människor? Är det min omgivning som påverkar mig eller tar jag bara allt för givet?
Tänkte på att ifall det har hänt en människa någonting som får en att inse att livet är för kort för att leva. Att man ska ta vara på tiden, carpe diem. Då uppskattar de tiden mycket mer. Då är man mer glad och positiv. Eller det kan vara så iaf. Men om människor som jag, har för mycket fritid och har tillräckligt mycket tid för att vara negativ och sura ner mig på saker lätt. Att vi tar saker mer för givet, att dagen kommer som den ska, samma skit varje dag. Inte undra på att man är sur egentligen. Så jag ska byta inställning helt till saker och ting. Ta allting bra liksom. Det måste finnas nånting bra i allt? Eller vad tror ni? Försämrar ju inte världen om jag är glad så varför inte :)
Att jag ska ta allting bra, att jag ska sluta bry mig om småsaker, att ta vara på tiden och göra någonting bra med den hela tiden :)
Låter som en bra idé tycker jag men nu ska jag köra hänga gubbe med min bror HAHA

Godmorgon

Mys asså. Jag har suttit hemma nu hella morgonen för att jag orkade inte gå på mina två första lektioner. Det var chill att bara sitta hemma och få sova ut, men nu under morgonen har jag faktiskt hunnit göra ganska mycket, jag har vart ute med hunden, städat i mitt rum lite, tittat på tv, ätit och suttit vid datan men jag börjar 11.00 så det kanske är dags för mig att gå till skolan snart.

Jag har suttit hela morgonen nu och funderat på vilka kläder jag ska ha på mig. Men nu  vet jag äntligen vad jag ska ha. Men nu ska jag börja dra mot skoloan pusshej !


Dagens outfit



HA EN BRA DAG !




♥ min önskelista typ dårå ...

Denna lista är verkligen inte avsedd för Angelicka för hon kommer ju typ seriöst köpa det också. Jag vill bara ha något fint gulligt från dig. Om du köper något stort, Angelicka läs noga. Då kommer jag tacka artigt och sedan slå dig, för du ska inte köpa något stort SÄGER JAG!

Haha men detta är min lilla födelsedags och jul-önskelista (a) eller typ det jag ska köpa när jag får cassssssssssh

  • Smink: kompaktpuder, flytande eyeliner, ny kajal, kanske nytt brunpuder?
  • Göra manikyr i Stinsen, har väntat ungefär 2 veckor? -.-'
  • Köpa nya stövlar hihi samt vanliga nya tygskor av någon onödig reason.
  • köpa tavlor till mitt rum.
  • mer strumpor och underkläder! strumpbyxor m.m
  • Ny digitalkamera (a) Om vi inte fixar min fina rosa älskling som gick sönder -.-'
  • En ny plattång+jag ska köpa en ny till angelicka, tappade hennes i golvet ^^
  • Iphone-skal/skydd
  • MER ÖRHÄNGEN och armband.
  • nya vantar, glömde mina på tåget :(
  • mer baskläder helt enkelt.
  • Sen vill jag ha mina satans piercingar!
Det var väl ingen mer sen då :) Vad jag vet haha, den blev lite längre än vad jag trodde. Men men, det är så ibland. Känner att jag har lite brist på saker här va!


 


♥ me "not" love you long time ...

... fast jo det gör jag wanka :) haha wanka&kotten. Jag vill inte ha någonting från dig ditt lilla retard. Eller för att göra Angelicka glad och sen om någon söt liten kotte är intresserad så tänkte jag att jag kunde göra en liten önskelista ikväll? :) På lite enkla saker. Sen kan man ju länka bloggen till mamma&pappa så kanske de får lite idéer (6) Hihi =D
men nu är det så att jag ska byta om för 3:de gången idag och smsa ut något retard samt Angelicka, så att jag får göra något. Börjar bli jätte rastlös. Suckisucki på er, ttyl. ♥


thihi

Men tjena!
Tjockt länge sen jag blogga, har inte haft så mycket tid, haha och så sitter Madde och tjatar på mig
så hade tänkt att göra det liter oftare. Min bäbis fyller år om 8 dar thihi. Vad önskar du dig ?
Iaf vet inte om jag pallar med skolan nå mer, det är tjockt drygt, men ska gå tre veckor till då är det ändå lov.
Ikväll vill jag fan göra nå kul, sitter hemma nu och tråkar så jag vill komma på nått kul att göra :P
Men nu ska jag fortsätta att lyssna på musik och snacka med madde på msn,
ska ba fixa mig så hörs vi senare :P puss hej !

Tack Madde förresten, me love u long time ! <3


♥ för dig ska jag göra det ...

jaa juste ... den låten. Haha ja visst är den bra, men seriöst, den är överallt känns det som... typ alla har den på sin facebook status, eller en viss rad från den. Alla länkar den o.s.v.
Låten är underbar men jag börjar tröttna på att den är ÖVERALLT. Haha :D Men Daniel Adams-Ray är förmodligen glad över det :) Men nu ska jag äääta maaaaat, puss




♥ im ready


nu är jag redo att gå :) Har gjort mig
iordning och allt,
väntar bara på mamiii nu.
Har bara två lektioner idag, niiice :)


♥ mästerkock

är man bäst på att laga mat så är man. Tänkte göra stuvade makaroner och köttbullar med stekta grönsaker nu. Blev så jävla sugen på stuvade makaroner haha. Så jag skriver till Kiia, min morbrors tjej. Jag känner ju att det absolut inte är något fel med det, vad jag är hungrig? Haha vad tror ni jag får för respons?
"Hahahaha madde du är ju fan störd, ska du stå och laga stuvade makaroner med köttbullar 8 på morgon?"

Och jag har redan frågat henne förut hur man göre -.-' För jag är ju typ retarded. Som alltid dårå. Sen fick jag tips om att skriva om lite mer intressantare saker haha men vad kräver ni om läser det jag skriver?
Nej vet inte längre, nu måste jag gå och hälla ut vattnet, puss !


♥ jag är inte sjuk, chillar helt enkelt bara.

tjoofan, förstår egentligen inte vad jag gör vaken vid den här tiden men  var tvungen att gå upp nu. Känner verkligen hur segt allting går. Ska börja göra mat, är cp hungrig sen vill väl Julia antagligen äta någonting också. Ska börja 11.05 så jag ska nog äta hemma och sen äter jag väl kanske i skolan igen Haha, tjockiiis ! Men nu tvingas man titta på bolibompa, kul. Värt -.-'

Men allt för Julia så why not? Ska ju ändå börja laga mat ;D Haha hej då med er, skriver senare när jag har något ännu ointressantare att skriva :)



♥ årsdag haha

Jag och Angelicka har varit gifta ett tag. Men jag uppdaterade om våran årsdag till den 10/10-10.
Lite speciell och lätt att komma ihåg. Så det är idag. Så vi gifte oss idag och vi ska ta mig fan skaffa ringar! HAHA. Så grattis till mig och Angelicka dårå :)

mina rakastan sinua söpö :)
tänään, huomenna ja ikuisesti

HEJDÅ, nuu ska jag fixa min data. PUSS.

 


♥ söndagar suger

förlåt ... Men har inte skrivit så mycket pga att jag har haft annat för mig. Jag har verkligen velat lägga ner tid på denna blogg när man ändå har gjort iordning designen och när man bloggar med sin fru! Men jag har ingen kamera. Digitalkameran tog man ju såklart sönder. Mobilen kan jag inte sätta in i datan, den har gått sönder. Min iphone kommer antagligen på tisdag/onsdag. DOM byter ju datum hela tiden, blir helt galen. Så då kan jag nog börja lägga in fler bilder. Lite tråkigt att bara ha webcam bilder och gamla bilder :)

Idag har jag inte gjort såå mycket. Sov hos Angelicka inatt så när vi vakna så städade jag o hon typ hela huset och sen drog vi vidare hem till mig och åt. Sen mötte vi upp Cickie för att hämta prao-lappar. Jag&Wanka ska praktisera på Maxi ! :D Haha men iallafall, sen satt vi hemma hos Angelicka och prata om seriöst allt och ingenting :) Det var rätt skönt men hade ändå velat göra något :O

Men nu har jag seriöst skrivit på det här inlägget från och till. Pallar inte haha.


♥ suga suga how you get so fly?

tjohejsan, har precis hoppat ut ur duschen, ska åka till väsby med mamii. Hon ska också köpa skor :) Skönt att vara uppe såhär tidigt :) Känns som om man hinner göra så mycket mer men känner mig lite gammal va?
Haha jag hade ju typ ett missat samtal vid 12 från Angelicka? Då måste jag ju ha somnat innan det, de är lite segt känner jag. Haha så hade man fått fylle sms runt tre :) Lite kul. Men nu ska jag gå och sminka mig samt hitta kläääder, pussar

ps. 10 dagar kvar te min b-day, hihi

 


♥ love

Nu har jag precis inhandlat nya skooooor, kärlek! <3



349:- från Skopunkten!

Och sen köpte jag bara ett vanligt vitt enkelt gina-linne och en ny foundation. Efter typ 2 veckors liv utan normal foundation.

Sen vill jag bara säga ... Jag fyller år om 11 dagar :) Hihi och George min vän fyller år idag, grattis!

Men nu ska jag ner och övertala min mamma att jag inte har ont i halsen alls och att jag kan gå ut :D
pusssss


♥ rubrik suger

åh nice :) Nu ska jag åka till stinsen och handla lite. Ska ta en snabb dusch, sen drar jag :)
När jag kommer tillbaka så ska jag skriva klart min uppsats och lägga ut på bloggen :)
Puss och kram ;)


♥ streesss

är hemma nu och försöker göra mina läxor. Har stannat hemma från skolan idag. Skööönt :) Gick dock upp halv 7 och gick ut med hunden, men har ont i halsen och känner att jag nästan inte kan svälja för att det gör så attans ont. Så jag ska nog tillbringa min dag med att hjälpa till hemma lite och hoppas på att min fula iphone kommer någon gång och sen "försöka" göra mina läxor. Vi ska ha flera prov om tre veckor, tycker inte ni oxå att det är jobbigt? Att spara alla prov till veckan innan höstlovet. Så har man typ prov i alla ämnen? Skit drygt. Jag ska nog iaf skriva sen mera :) För nu har jag faktiskt rätt så tråkigt och har inte så mycket att skriva om :) Puss,


♥ rosabandet


Jag kom ju på att det är rosa månaden nu i oktober, så jag har satt in en typ "banner" ni kan trycka på till höger för att stödja rosa bandet, jag har själv inte köpt ett än, men det ska jag göra när jag väl kommer ut. Tror jag alltid har köpt ett varje år faktiskt :) Men stöd köp ett rosa band allihopa och stöd de kvinnor med bröstcancer. Det är sjukt många som får beskedet att de har bröstcancer varje år. Hela 7000 kvinnor :(

Gå in på det här inlägget så får du se hur du också kan lägga in ett rosa band på din blogg.




f**k

Fan vad jag börjar störa mig på det här.
Vill bara skriva av mig för att vissa människor gör ju mig galen,
fan vad jag får damp på alla dom som går runt och tror att det
är okej att prata bakom ryggen på andra, Jävla skitsnack.
Vill bara säga, att om det är nån som har nått emot mig, så kom
och särg det till mig sj. Jag orkar inte att jag alltid får höra av massor av
andra hela tin att nån går och snackat skit, gå och dränk er.
Okej alla har väl snackat skit nån gång. Tom jag. Men jag har kankse
haft det lättare än för andra att lära mig att det inte alltid lönar sig i
slutändan. Jag pallar inte vara jobbig men snälla, alla ni som tänker,
låt dom tänka i fred och alla ni som just nu verkar skita i allt kan dra
åt ********.  Tänk efter vad ni säger, för att sanningen kommer alltid fram ändå !

Irriteard jag är asså !!!!




Dans ♥

Ni skulle bara veta hur det känns att inte gå på dans. Jag har dansat sen jag var 8 bast och det känns sjukt. Jag dansade balett i 5 år, streatdans i 1 år och jazzfunk i 1 år. Så jag har dansat ganska länge och det känns konstigt nu när man inte dansar eftersom det men lärt sig känns som om det är fett med bortkastad tid.
Funderar på att om jag ska börja dansa i danscenter nästa termin igen. Det var sjukt chill att dansa där - men nu så är man ju liiite seeeg av sig som sagt. Måste börja dansa, jag börjar seriöst få flipp.
Men balett är ju grunden till alla danser, men jag vet inte vad jag ska börja dansa, jag tror att jag ska börja på modärn dans eller popping. Fett kul.

Balett


Min gamla balett lärare !

Och för 102 gången, vet inte hur många gånger jag måste säga det här för att vissa
måste fatta. Balett är inte att hoppa runt med rosa kjolar och leka roliga!
Det är nog den svåraste dansen som finns,
pröva sj och sen bedömmer ni !


Eller typ Jazzfunk, det skulle också vara kul...

Eller popping eller sreat fan vet jag ...





05- 10 - 2010

Men hej! Det var ett tag sen jag blogga, men ska faktiskt börja göra det. Men det är också för att jag inte haft så mycket tid nu på sistone. Har typ bara varit ute, pluggat eller skolan så kanske df man inte alltid hinner med att blogga.
Men det är också ganska svårt att bara blogga. För det var ett tag sen jag gjorde det. Det skulle vara lite änklare om man hade några idéer om vad man skulle kunna blogga om men det har ju inte jag. Men jag ska börja ta med mig min kamera ut och så så det kommer att bli mer bilder och på det sättet är det också kanske roligare att läsa den här bloggen.

Men iaf, jag har jag varit i skolan som har varit ganska dryg, efter skolan stack jag Bella, Madde och Nikol hem till mig och bakade chokladbllar. Dom blev as goda. Efter ett tag kom tobbe hit hem till mig så satt vi bara och chilla ett tag. Det var skönt att bara sitta hemma för en gångs skull. Sen stack vi ut och gjorde typ inget speciellt så nu sitter jag här inne och tråkar. Kommer inte på ¨nått att göra och det är df jag bloggar nu.

Imorgon ska jag åka till stan med skolan, kommer nog inte bli så kul för att vi ska på nån jävla hantvärksmessa. Kil va ? Nej skulle inte tro det men ska dra dit ändå. Sen ska jag stanna upp vad punktshop för att jag måste leta efter en minde läpppiercing för att min är för stor.

Men ska göra imorgondagen till den sista , annars kommer jag dö av tråkhet . Pusshej !




♥ all night long baby




♥ jag är femton, jag gör vad jag vill.

Det blev inget med att färga mitt hår igår (kottens) så vi ska göra det nu :) Och Angelicka den där jäveln gick inte till skolan idag. Aj aj, det är inte bra. Så jag var med min picka under dagen och så drev en viss Fabian med mig och körde runt och lät mig gå efter -.-' Fy FABIAN ! Alltså detta var efter skolan. Så hämtade vi upp Angelicka min fru. Som sitter här bredvid mig ;D Men ja. Nu ska vi övergå från mörkbrunt överhår till ljusbrunt överhår med svart underhår ;) Wish us good luck, we'll need it! Haha sist failade vi sönder med bådas hår. Men pussar pussar


♥ tekniska saker stöter bort mig.

hellu, här sitter jag halv 2 på natten som jag inte borde göra eftersom jag ska upp om typ 5 timmar och sen till skolan? Men jag kan inte sova och vet inte om jag kommer kunna göra det på ett tag heller. Är det bara jag och min bror eller är det fler som somnar till tv:n? Jag är så skön att jag har en timer på min tv, så jag sätter timern på kanske en halvtimme - timme så behöver inte tv:n stå på hela natten bara för att jag ska somna till den liksom. För jag får seriöst cp ryck om jag inte somnar till tv:n. Jag måste ha ljud omkring mig typ. Eller så är det när jag sover hemma iaf, alltså typ när jag sover själv. Och nu när man behöver sova. Jo men vad händer då? Jo då har någon kabel lossnat så jag får bara se "myrornas krig" och grejen är att vi har fetaste byrån där man sätter in sladden igen. Så jag kan inte gå och röja nu. Då äre inte bara myrornas krig. Då är det krig hos familjen Hyvärinen, Hihi. Men det betyder iallafall. Att jag kan inte somna till min tv nu. För det går ingenting och jag pallar inte sätta på värsta filmen sen står tv:n på hela natten i onödan? Det är ju lite smått ... ja onödigt. Och jag vill ju såklart lägga in nya låtar på min urgamla ipod. Men den vill inte heller. För då måste man ha en lite äldre version av iTunes och jag vet inte vilken jag ska ha. För jag har väntat på min älskade iPhone hur länge som helst nu. Börjar bli rätt så, galen. Eller egentligen så har min kommit redan men det är lite komplicerat. Först skulle jag få den förra veckan. Sen blev det att jag skulle få den i torsdags. Så vart den tydligen försenad en dag. Sen oj, dom skickar ju bara på arbetsdagar så förhoppningsvis kommer den idag. Annars får jag psykbryt. Orkar inte med den här iPoden sen den fula sony ericssonen som jag har. Gosh. Jag&tekniska saker asså.



gammal bild på mig och wanka från vintras? :)


♥ i väntan på utgång


Just nu väntar jag på att Angelicka&Nikol ska komma hem till mig (a) Först ska de bara hämta saker hos en kompis. Sen blir det så att jag ska ut !! Har bara segat mig hela dagen, gjort mig i ordning. Tvättat mitt hår, allt möjligt :) Läst bloggar. Ja, det är så min dag har sett ut. Plus att jag lärde mig göra pingviner på facebook chatten haha <(")
Och idag blire att färga mitt hår oxå! Ljusare överhår än vad jag redan har + utväxten. Det är de som är planerat iaf, sen får vi se hur det blir såklart :) Men jajaja, nu ska jag sluta skriva och lägga in en bild som är tagen för en minut sen. Så här ser man ut nu då, halvt död med tanke mina söta 4 timmar som jag sov inatt (imorse) :)


in my head, i see you all over me



sHOO !!

Hej hej på er !  Här sitter jag med Nikol och tråkar, båda vi har fixat klart oss och väntar på att komma ut nångång. Vi har inte gjort så mycket idag, ba chillat. Hoppas att det blir en bra dag idag, var rätt irri igår men det gick över sen.
Måste be Jessica ge tillbaka mina kläder idag och jag ska fan ha dom ! Sen måste jag göra min bildläxa som jag inte ens har börjat med och den är tills imorgon. Jag kommer aldrig att hinna göra klart den . Men ska iaf försöka.

Men nu ska jag och Nikol snart ut så vi får väl höras senare ! Pusshej !


♥ morgon typ?

Tjoffsan på er alla glada :) Vaknade för inte så längesen, var ju uppe till runt halv 8 idag. Meningen var ju att vara uppe hela tiden. Men nej då somnade jag såklart framför datan! Inte bra inte bra ... Men nu iallafall såå ska jag nog röra mig mot badrummet och ta en fet dusch :) Hihi ... Och sen ska jag bara förklara en sak till så det inte gör allt så mkt mer komplicerat. Varför det står /Wanka&Kotten i det tidigare inlägget. Det mina vänner är för att, Angelicka blir lika med Wanka. Och jag har fått smeknamnet Kotten. Så jag fick bara för mig att skriva det hehe :) puss, skriver senare.

 


♥ bloglovin

Följ oss via bloglovin


♥ första inlägget by madeleine

Hej, jag tror att jag börjar bli helt förståndshandikappad just nu. Jag har hållt på med designen hur länge som helst nu känns det som. Klockan är typ 5 på morgonen/natten och jag är hungrig. Vet inte om jag är trött. Har nog kommit över min trötthets gräns nu, sen håller jag på och blir helt galen pga Angelicka, min då bästavän. Hon svarar inte på sms, fast efter jag smsat henne så kom jag på ... Nej just det. Hennes comviq tog ju slut när vi var ute. Åh herre jesus. Vad tog jag mig till då? Jo jag ringde kanske 4-5 st som kan tänkas vara med henne. Svarade dom? Nej. Så jag är helt störd just nu och vet inte riktigt varför jag vill få tag i henne. Jo för jag tänkte gå ut och vara lite social sen om hon vore hemma så kunde hon väl titta på min "vackra" design som jag gjort. Men känns som om varenda jävel jag ringde inte svarade med flit men jajaja, jag lär ju inte bry mig nu. Känner att jag skriver lite drygt? Men jag vet inte. Ville iallafall skriva ett första inlägg. Som kanske man förstår på headern. Så ja, jag och Angelicka startar den här bloggen tillsammans. Har nog haft 100 bloggar innan. Men nu jäklar. Så ska jag hålla fast vid denna :) Och jag vet inte men tror inte folk uppskattar att man skriver långa inlägg. Men det är typ sånt jag är bra på. Bara nöta, nöta, nöta och nöta på. Haha som jag gjort nu dårå.
Jag tänkte att jag och A kunde skriva ett första inlägg tillsammans men jag orkar seriöst inte :)
Angående namnet "pompoi", jag vet absolut inte ifall det är rättstavat men jag har skrivit det så som det låter.
Namnet fick jag och A från en kompis, Niclaz. För det var ett ord på thailändska som jag lärde honom. Så det var ett namn han sa när vi frågade om bloggnamn. Pompoi. Det betyder tjockis på thailändska och är ett av de ynka tre orden som jag kan. Så det är egentligen ett ord vi driver om men vi tänkte att det skulle vara kul att ha det som namn. Ha Ha. Nu ska jag fortsätta dryga på datan som jag gör när jag är trött och lite små ensam. Hihi puss och kram.


RSS 2.0